Arbo-ondersteuning

VitaalProfijt wil vanuit haar visie een bijdrage leveren aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Veilig en gezond werken is hier een onderdeel van. Heeft uw bedrijf een RI&E uit laten voeren maar komt het er maar niet van om het plan van aanpak (PVA) uit te werken? Dan bent u bij Vitaal Profijt aan het juiste adres. Als preventiemedewerker staat VitaalProfijt voor een goed Arbeidsomstandighedenbeleid. Zij doet dit door nauw samen te werken met de mensen op de werkvloer. VitaalProfijt zorgt voor een werkbaar Arbobeleid en veilig werkklimaat. Hierin wordt gebruik gemaakt van kennis op het gebied van HRM en bedrijfshulpverlening (waaronder RI&E)

VitaalProfijt heeft een pragmatische werkwijze en werkt vanuit Twentse nuchterheid.

Wat kunt u verwachten

Een volledige uitvoering van het Plan van Aanpak vanuit de RI&E zodat u het daarna zelf verder makkelijk bij kunt houden. Het voordeel voor u als organisatie is dat VitaalProfijt zorgt dat u voldoet aan de eisen die vanuit de Arbowet aan uw organisatie worden gesteld. Daarnaast krijgt u zelf ook een heldere blik hoe u om wilt gaan met people, planet en profit in uw organisatie. VitaalProfijt helpt u met het opstellen van een intentieverklaring waarin u beschrijft waar u als organisatie voor staat. Daarnaast regelt VitaalProfijt verschillende zaken omtrent het Plan van aanpak; het maken van instructiekaarten bij machines, een dossier met daarin een overzicht van de gevaarlijke stoffen, een handboek voor medewerkers, etc. Hierin wordt ook aandacht besteed aan  het PSA-beleid (psychosociale arbeidsbelasting) binnen uw organisatie. Alle facetten van Arbo komen aan bod.

Tarieven

Het uitwerken van een plan van aanpak kost tijd en is soms afhankelijk van samenwerking binnen de organisatie. Daarnaast is het ook sterk afhankelijk van de bevindingen vanuit de RI&E. Het is daarom ook mogelijk om VitaalProfijt in te huren voor verschillende delen uit het Plan van aanpak. In overleg is veel mogelijk. Voor VitaalProfijt ligt de voorkeur om de opdrachten in deeltijd uit te voeren.

 

Het uurtarief wordt op basis van omvang en duur van de opdracht bepaald. Facturen worden maandelijks ingediend.