Human Resources Management

Zit u met ziekte op bijvoorbeeld uw afdeling HRM of hebt u een project waar u tijdelijk een HR-medewerker voor nodig hebt? Bent u eigenaar van een klein tot middelgroot bedrijf met vraagstukken over uw personeelsbeleid?

VitaalProfijt kan u dan waarschijnlijk uit de brand helpen. Recent opgeleid en bekend met de zes rollen van Ulrich. Ik sta open voor ondersteuningsvragen op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

 

Wat kunt u verwachten

Of het nu gaat om het maken en uiteenzetten van beleid, inzicht creëren in de organisatiecultuur en structuur of het integreren van HRM-instrumenten…VitaalProfijt staat voor u klaar. Vanuit de eisen die worden gesteld kijken wij naar mogelijkheden en oplossingen binnen de organisatie. U kunt vertrouwen op volledige inzet, samenwerking en zelfstandigheid. Omdat HRM een brede context heeft en er op verschillende niveaus wordt gewerkt raad ik u aan contact op te nemen met VitaalProfijt om mogelijke samenwerking af te stemmen. Omdat VitaalProfijt een kleine organisatie is richt zij zich voornamelijk op het MKB.

 

 

 

Werk energie analyse

Bekijk onderstaande video voor toelichting.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarieven

Tarieven zijn in overleg, afhankelijk van de duur en omvang van het traject.