STAP ontwikkeladvies

Goed nieuws!

Met ingang van 1 april 2022 worden de STAP-ontwikkeladviezen opengesteld. Het is vanaf dan mogelijk om een gratis ontwikkeladvies aan te vragen bij VitaalProfijt.

 

Ben jij een mens van de praktijk? Zit jij zonder werk thuis of verdwijnt jouw baan op termijn? Overweeg jij een carrièreswitch? Of wil jij wat anders, maar weet je niet wat? Schakel hulp in. En schrijf je nu in voor gratis loopbaanadvies. Het is erop gericht om jou concreet een stap vooruit te helpen in je loopbaan of zoektocht. Je maakt een arbeidsmarktscan en ontdekt waar jouw kansen liggen. Je krijgt in minimaal 4 uur loopbaanbegeleiding inzicht in wie je bent, wat je kan en wat je wil. Daarnaast stel je een persoonlijk arbeidsmarktplan op. Deze overheidssubsidie, ook wel STAP ontwikkeladvies genoemd, is vanaf 1 april a.s. opengesteld.

 

 

Let op: het STAP ontwikkeladvies is gericht op groepen mensen die weinig bijscholen, weinig scholingsmogelijkheden hebben of het meeste baat hebben bij scholing en kent als specifieke doelgroep praktische geschoolden met een afgeronde opleiding van maximaal mbo-2.

 

Wil jij hier gebruik van maken?

Meld je dan aan voor de via onderstaand formulier!

 

    Note: Je e-mail adres wordt niet openbaar gemaakt en/of gedeeld met derden.