loopbaan oriëntatie & begeleiding

Heb jij moeite met het kiezen van een juiste studiekeuze? VitaalProfijt sluit aan bij het onderwijs en kan je helpen met het ontdekken van mogelijkheden om bewust te komen tot een goede keuze. LOB staat voor loopbaan oriëntatie en begeleiding. Vanuit school ben je waarschijnlijk al bekend met LOB. Het kan zijn dat je al over een portfolio beschikt waardoor je al een beetje een beeld hebt van je interesses en waar je goed in bent. Toch blijkt dat veel studenten nog steeds een studiekeuze maken waarna ze met een diploma niet weten wat ze met die studie willen gaan doen.

 

Wat kun je verwachten

Klinkt je dit bekend in de oren en help je hulp nodig bij het verder ontdekken van mogelijkheden, neem dan contact op met VitaalProfijt. Vanuit jouw vraag krijg je individuele begeleiding. Samen gaan we aan de slag om meer duidelijkheid te krijgen in kansen en mogelijkheden die er ook zeker voor jou zijn!

Je gaat aan de hand van opdrachten bezig met het verhelderen van je motivatie, het ontdekken van je kwaliteiten en het ontdekken van mogelijkheden. Je leert hoe je grip krijgt op de keuzes die er zijn en hoe je hier weer sturing aan kunt geven. Daarnaast ga je op onderzoek in de praktijk waardoor je direct bezig bent met het opbouwen van een persoonlijk netwerk.

 

Tarieven

Het traject beslaat 5 gesprekken van 1 a 1,5 uur waaronder een intakegesprek en een eindgesprek. Het tarief voor 5 gesprekken is €480,- excl. BTW

Voor elk traject kunt u rekenen op een inspanningsverplichting van de coach. Zie algemene voorwaarden. Het resultaat is afhankelijk van welke stappen jij (de leerling) zelf onderneemt. Een verslag van opgedane kennis en ervaringen is onderdeel van het traject.