Ontwikkeladviestraject 45+

Doe jij je werk na 20 jaar nog steeds met plezier? Wordt het werk je misschien te zwaar? Zou je liever wat anders doen? Of wil je je verdiepen in mogelijkheden om je huidige werk vol te kunnen houden tot aan je pensioen? Het zijn vragen die velen van ons kunnen bezighouden.

We leven allemaal in een maatschappij waarin de veranderingen snel gaan. Informatisering, robotisering, we krijgen er allemaal mee te maken. Zelf veranderen we ook naarmate we ouder worden. Dit kan resulteren dat je in je loopbaan met vragen kunt komen te zitten hoe jouw werk er in de toekomst uit gaat zien.

Sociale zaken en Werkgelegenheid (SZW) maakt een gratis ontwikkeltraject mogelijk door middel van subsidie, waardoor je antwoordt kunt krijgen op de vragen die je hebt ten aanzien van je mogelijkheden. Ben jij 45+ en werk je minimaal 12 uur per week dan kun je hiervoor in aanmerking komen. Lees Meer!

Wat kun je verwachten

Ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van het huidige werk, de huidige competenties en toekomstige loopbaanmogelijkheden van jou als deelnemer. Hierbij gaat het erom dat je actief gaat nadenken over hoe jij op een duurzame en leuke manier al werkend je pensioenleeftijd kunt bereiken en uitval door ziekte of werkloosheid kunt voorkomen.

Na het volgen van dit traject ben je in staat om de eigen regie in je loopbaan te pakken.

Het traject omvat een intakegesprek, drie coaching gesprekken, evt. inzet van (valide) psychodiagnostisch testgebruik (gericht om meer inzicht te krijgen in de capaciteiten, interesses of een verduidelijking van het persoonsprofiel) en een reflectie-/eindgesprek waarin het ontwikkelplan centraal staat.

 

Tarieven

Het ontwikkeladvies is gratis voor 45-plussers die minimaal 12 uur per week werken! De subsidie wordt door de loopbaancoach aangevraagd.

Klik HIER voor meer informatie

De subsidieregeling is een tijdelijke regeling. Dus…Herken jij je in dit verhaal, twijfel dan niet en bel voor een afspraak. Inschrijven kan nog tot uiterlijk 10 januari 2020 (afhankelijk van de beschikbare gelden omdat er een subsidieplafond is vastgesteld).