Ontwikkeladvies 45+

Ontwikkeladvies 45+

Ontwikkeladvies 45+

Herkent u dit?

U heeft het prima naar uw zin op uw werk: leuke collega’s, werk waar u goed in bent, geschikte werktijden en een salaris waar u tevreden mee bent.
Kortom, een goede werkplek voor u. Wel wordt u een jaartje ouder en de veranderingen op het werk blijven doorgaan. Denkt u wel eens terug aan hoe het werk 10-15 jaar geleden was? Niet meer te vergelijken met nu!

Was het toen beter of slechter? Ach, het was anders! Vraagt u zich wel eens af hoe uw huidige werk er over tien jaar uit zal zien? Kunt u uw huidige werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Bestaat het werk dan nog wel?
Hoe kunt u werken leuk houden? Zou u misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet u dan nemen?

Het Ontwikkeladvies voor vijfenveertigplussers biedt de mogelijkheid om, in een veilige omgeving en zonder verplichtingen, met een professionele loopbaanadviseur, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de
toekomst te maken.

Is een Ontwikkeladvies iets voor u?

Bent u vijfenveertig jaar of ouder? Dan kunt u gebruik maken van het Ontwikkeladvies. U krijgt dan kosteloos persoonlijk en op maat gemaakt advies van een loopbaanadviseur. Tijdens persoonlijke begeleiding van in totaal minimaal vier uur, zullen uw persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het Ontwikkeltraject zult u meer zicht hebben op wat de toekomst voor u brengt en hoe u hier zelf invloed op kan hebben. U zult een beter beeld hebben van wat u wilt, kunt en wat de mogelijkheden zijn om te zorgen dat u werkend uw AOW-leeftijd kan bereiken. Voor advies kunt u uiteraard
ook altijd terecht bij uw huidige werkgever, vakbond of andere organisaties.

Bekijk het onderstaande filmpje waarin andere mensen hun ervaringen delen.

Deelname is vrijwillig.

Deelname aan het Ontwikkeladvies is volledig op vrijwillige basis. Wat tijdens het Ontwikkeladvies wordt besproken, blijft een zaak tussen u en de loopbaanadviseur. Uw werk-gever wordt dus niet geïnformeerd over uw deelname en de resultaten van het Ontwikkeladvies. U mag zelf weten of u dit later met uw leidinggevende bespreekt of niet.

Wat moet u doen om gebruik te maken van het Ontwikkeladvies?

U hoeft eigenlijk heel weinig te doen om gebruik te maken van het Ontwikkeladvies. De belangrijkste stap is dat u zelf een loopbaanadviseur zoekt die u een Ontwikkeladvies wil en mag geven. Gelukkig bent u daarvoor bij VitaalProfijt aan het juiste adres. De aanvraag van de subsidie wordt door ons gedaan.